Policy

NEVRO
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
Της Ιστοσελίδας
www.nevroblazer.com

Καλώς ήρθατε στο NEVROBLAZER
Η προστασία των δεδομένων σας και η ασφάλεια τους είναι σημαντική για εμάς. Δεσμευόμαστε να προστατέψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Η, εταιρεία που δραστηριοποιείται επί του παρόντος στην Ελλάδα σχετικά με την πώληση προϊόντων της μάρκας NEVROBLAZER (στο εξής, “NEVRO”) εδρεύει επί της οδού Νικομηδείας 2 στη Νάουσα. Ν. Ημαθίας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ταχυδρομικώς στην παραπάνω διεύθυνση, με email στο info@nevroblazer.com ή τηλεφωνικά +306972879480. Σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου θα βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες που ισχύουν σχετικά τη χρήση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και των πελατών μας, πως τις χρησιμοποιούμε και πως αυτές οι πληροφορίες μπορούν να σας επωφελήσουν. Υπάρχει διαφάνεια σχετικά με το τι κάνουμε με τα προσωπικά σας δεδομένα, ώστε να κατανοήσετε τις συνέπειες του λόγου που τα χρησιμοποιούμε και τα δικαιώματα που έχετε σε σχέση με τα δεδομένα σας. Έχουμε διαθέσιμες για εσάς όλες τις πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου ώστε να μπορείτε να ελέγχετε όταν το κρίνετε απαραίτητο και επιπλέον πληροφορίες για κάθε επεξεργασία των δεδομένων σας κατά τη συνεργασίας σας μαζί μας. Προκειμένου να είναι διαφανής ο τρόπος συλλογής, χρήσης, αποθήκευσης, μεταφοράς και προστασίας των προσωπικών δεδομένων (PII) που λαμβάνουμε, η εταιρεία μας ενθαρρύνει τους επισκέπτες της ιστοσελίδας της και κάθε ενδιαφερόμενο να διαβάσουν την παρούσα Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Προσωπικών δεδομένων (“OnlinePrivacyStatement” ή “PrivacyStatement”).

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η Εταιρεία εφαρμόζει την παρούσα Πολιτική Απορρήτου σύμφωνα με το νόμο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και ενημερώνει πωςχρησιμοποιεί μόνο τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται οικειοθελώς από τους επισκέπτες των ιστότοπών μας, ως πελάτες ή πιθανούς πελάτες ή όταν επικοινωνούμε διαφορετικά μαζί σας, με σκοπό να μπορούμε να παρέχουμε πληροφόρηση, ενημέρωση σχετικά με το είδος των προσωπικών δεδομένων που συλλέγει η εταιρεία μας, πληροφορίες σχετικά με το γιατί χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας, τον τρόπο επεξεργασίας τους (συλλογή, αποθήκευση, χρήση, διαβίβαση), τα μέσα προστασίας τους και τα δικαιώματα που έχουν οι χρήστες έναντι αυτής της επεξεργασίας, η οποία σε κάθε περίπτωση διενεργείται με αξιόπιστο και διαφανή τρόπο. Κατά τη συλλογή αυτών των στοιχείων, ενεργούμε ως υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων σε συμμόρφωση προς το εφαρμοστέο νομικό πλαίσιο και με σκοπό τον ασφαλέστερο και πιο σίγουρο τρόπο προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

Βασικές έννοιες και ορισμοί που αναφέρονται στην παρούσα :
Όταν αναφερόμαστε σε προσωπικά δεδομένα εννοούμε κάθε πληροφορία που αφορά συγκεκριμένο φυσικό πρόσωπο ή πρόσωπο η ταυτότητα του οποίου μπορεί να εξακριβωθεί, δηλαδή κάθε πληροφορία που αφορά  ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο («υποκείμενο των δεδομένων»). Ταυτοποιήσιμο είναι εκείνο το φυσικό πρόσωπο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί, άμεσα ή έμμεσα, ιδίως μέσω αναφοράς σε αναγνωριστικό στοιχείο ταυτότητας, όπως οι πληροφορίες που προσδιορίζουν ή μπορούν να προσδιορίσουν την ταυτότητά σας, όπως η εικόνα σας, ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλέφωνο επικοινωνίας, αριθμός φορολογικού μητρώου, δεδομένα θέσης, επιγραμμικό αναγνωριστικό ταυτότητας ή σε έναν ή περισσότερους παράγοντες που προσιδιάζουν στη σωματική, φυσιολογική, γενετική, ψυχολογική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα του εν λόγω φυσικού προσώπου.
Όταν αναφερόμαστε σε επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων εννοούμε κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε προσωπικά δεδομένα ή σε σύνολα προσωπικών δεδομένων, δηλαδή επεξεργασία είναι η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή.
«Υπεύθυνος Επεξεργασίας» είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή άλλος φορέας που, μόνα ή από κοινού με άλλα, καθορίζουν τους σκοπούς και τον τρόπο επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, εν προκειμένω η Εταιρία
«Εκτελών  την επεξεργασία» είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή άλλος φορέας που επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό του υπευθύνου επεξεργασίας, εν προκειμένω για λογαριασμό της Εταιρίας.
«Συγκατάθεση» του υποκειμένου των δεδομένων: κάθε ένδειξη βουλήσεως, ελεύθερη, συγκεκριμένη, ρητή και εν πλήρη επιγνώσει, με την οποία το υποκείμενο των δεδομένων εκδηλώνει ότι συμφωνεί, με δήλωση ή με σαφή θετική ενέργεια, να αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που το αφορούν
«Παραβίαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα»: η παραβίαση της ασφάλειας που οδηγεί σε τυχαία ή παράνομη καταστροφή, απώλεια, μεταβολή, άνευ άδειας κοινολόγηση ή πρόσβαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που διαβιβάστηκαν, αποθηκεύτηκαν ή υποβλήθηκαν κατ’ άλλο τρόπο σε επεξεργασία.
«Ευαίσθητα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή ειδικές κατηγορίες δεδομένων» είναι δεδομένα όπως τα εξής:θρησκευτικές, ιδεολογικές, πολιτικές απόψεις ή πράξεις, πληροφορίες για την υγεία, το γένος ή βιομετρικά στοιχεία, η φυλή και η εθνική καταγωγή, πρακτικά ή κυρώσεις διοικητικού ή ποινικού χαρακτήρα.
«Κατάρτιση προφίλ» είναι οποιαδήποτε μορφή αυτοματοποιημένης επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που με την οποία χρησιμοποιούνται τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα με σκοπό την αξιολόγηση συγκεκριμένων προσωπικών χαρακτηριστικών που συνδέονται με ένα πρόσωπο.
«Ειδικές κατηγορίες δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα/Ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα»: δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που αποκαλύπτουν τη φυλετική ή εθνοτική καταγωγή, τα πολιτικά φρονήματα, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις ή τη συμμετοχή σε συνδικαλιστική οργάνωση, καθώς και η επεξεργασία γενετικών δεδομένων, βιομετρικών δεδομένων με σκοπό την αδιαμφισβήτητη ταυτοποίηση προσώπου, δεδομένων που αφορούν την υγεία ή δεδομένων που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικού προσώπου ή το γενετήσιο προσανατολισμό.
«Αρχείο δεδομένων» είναι οποιοδήποτε δομημένο σύνολο δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα τα οποία είναι προσβάσιμα με τρόπο τέτοιο που καθιστά δυνατή την αναγνώριση του εν λόγω προσώπου από τα δεδομένα.

Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα και τηρούμε όλες τις παγκοσμίως αποδεκτές και με βάση τα διεθνή πρότυπα πολιτικές ασφάλειας ώστε να προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα πελατών που επεξεργαζόμαστε κατά τέτοιο τρόπο που να διασφαλίζεται ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται πάντοτε σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που τίθενται από το νομικό πλαίσιο που διέπει τόσο την ίδια την εταιρία, όσο και τρίτους που τυχόν επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό της εταιρίας. Το νομικό πλαίσιο που ακολουθεί και δεσμεύει την Επιχείρηση μας η οποία λειτουργεί με βάση την ισχύουσα Εθνική και Κοινοτική νομοθεσία: τις σχετικές διατάξεις του Εθνικού Δικαίου περί Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων και περί διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (αναφέρουμε το Ν. 2472/1997 περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τον Ν. 3471/2006 για την προστασία της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών, όπως ισχύουν, τους κανονισμούς Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών της Α.Δ.Α.Ε. όπως έχουν δημοσιευτεί στο ΦΕΚ Β’ 2715/17.11.2011 και ισχύουν, το Π.Δ. 47/2005 και τις σχετικές διατάξεις του Κοινοτικού Δικαίου (Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων/ΓΚΠΔ – 2016/679). Ενδεικτικά αναφέρονται οι ακόλουθοι νόμοιαπό τους οποίους διεπόμαστε:
Nόμος 4624/2019 (Μέτρα Εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου [2016/679])
Nόμος 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Οδηγία 95/46/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών.
Οδηγία 2002/58/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και την προστασία της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Νόμος 3471/2006 για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών
Εκδοθείσες και υπό έκδοση Κανονιστικές Πράξεις των αρμόδιων διοικητικών οργάνων.
2. ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το νομικό πρόσωπο φέρει την επωνυμία «Ελενη Μητσιάνη»,  που λειτουργεί με το αντίστοιχο κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα NEVRO, προσφέρει luxury προϊόντα ένδυσης και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας για πώληση στον ιστότοπό της www.nevroblazer.com, στην εφαρμογή για κινητά και στα φυσικά καταστήματά της. Βρίσκεται επί της οδού Νικομηδείας 2 στη Νάουσα του Ν. Ημαθίας με Τ.Κ. 59200 και στην ΕΛΛΑΔΑ και η Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι: www.nevroblazer.com.
Tα πλήρη στοιχεία μας είναι:
Πλήρες όνομα νομικού προσώπου:    Eλένη Μητσιάνη
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: www.nevroblazer.com  
Ταχυδρομική διεύθυνση: 59200, ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ, ΕΛΛΑΔΑ.

3α. ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η NEVRO επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα  με διαφάνεια, κατά τις αρχές της νομιμότητας, της αναλογικότητας, της εμπιστευτικότητας και της ακεραιότητας, του περιορισμού του σκοπού και της ακρίβειας, του συγκεκριμένου χρόνου διατήρησης των δεδομένων και της ελαχιστοποίησης των δεδομένωνεφόσον η επεξεργασία αυτή είναι απαραίτητη: για τη σύναψη σύμβασης μεταξύ μας ή για τη συμμόρφωση της NEVRO με έννομη υποχρέωσή της ή για την επιδίωξη των εννόμων συμφερόντων της ή για την εκπλήρωση καθήκοντός της που εκτελείται προς το δημόσιο συμφέρον, ή εφόσον βασίζεται στην προηγούμενη ρητή συναίνεσή σας, εφόσον η επεξεργασία δεν θεμελιώνεται σε κάποια από τις ανωτέρω αναφερόμενες νόμιμες βάσεις επεξεργασίας. Συμπερασματικά, θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο όταν το επιτρέπει ο νόμος.

Η νόμιμη βάση επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να είναι:
α) η συγκατάθεσή σας, όπου η νομική μας βάση είναι η συγκατάθεση, έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Σε περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε την πρόσβαση ή τη σύνδεση μέσω ενός κοινωνικού δικτύου, νομιμοποιούμαστε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας βάσει της συγκατάθεσης που δίνετε κατά τη στιγμή της έγκρισης της μεταφοράς των δεδομένων σας από το κοινωνικό δίκτυο καθώς και κατόπιν δικών μας ενεργειών ενημέρωσης και αποστολής ειδικών προσφορών για υπηρεσίες και προϊόντα μας, ή ενημερώσεις προωθητικών ενεργειών ή προσφορές, λήψη ενημερωτικού υλικού (newsletter)κλπ. Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας γιατί είναι απαραίτητο για την εκτέλεση των όρων που διέπουν τη χρήση της Πλατφόρμας. Επιφυλάσσεστε του δικαιώματος να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για την αποστολή ενημερώσεων προωθητικών ενεργειών ανά πάσα στιγμή, επικοινωνώντας μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επαφής.
β) η αναγκαιότητα επεξεργασίας των δεδομένων σας στο πλαίσιο εκτέλεσης της σύμβασης αγοράς ή παροχής υπηρεσιών με εσάς για την εκπλήρωση των νόμιμων υποχρεώσεων μας. Ορισμένες επεξεργασίες δεδομένων που σχετίζονται με τη διαδικασία αγοράς ενεργοποιούνται μόνο επειδή το ζητάτε ή το εγκρίνετε, όπως είναι η αποθήκευση δεδομένων πληρωμής (κάρτας) για μελλοντικές αγορές ή η επεξεργασία των δεδομένων που είναι απαραίτητα για τη σάρωση των αποδείξεων αγοράς μέσω της ενότητας Εφαρμογής Πληρωμών ή για να σας παρέχουμε τις λειτουργίες όπως Ερχεται Σύντομα/ Σύντομα Πάλι Κοντά σας (Comingsoon/Backsoon). Σε αυτές τις περιπτώσεις, η επεξεργασία των δεδομένων σας βασίζεται στη δική σας συγκατάθεση.
γ) η αναγκαιότητα επεξεργασίας των δεδομένων σας στο πλαίσιο συμμόρφωσης με νομική ή κανονιστική (μας) υποχρέωση. Για παράδειγμα, τηρώντας αρχεία των πωλήσεών μας για φορολογική συμμόρφωση ή τη διευκόλυνση με διαδικασία πληρωμής.
δ) η αναγκαιότητα επεξεργασίας των δεδομένων σας στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης πελατών. Όταν επικοινωνείτε μαζί μας, ειδικά για τη διαχείριση συμβάντων που σχετίζονται με την παραγγελία σας ή με το προϊόν / υπηρεσία που αποκτήθηκε μέσω της Πλατφόρμας, η επεξεργασία των δεδομένων σας είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της σύμβασης αγοράς. Όταν το ερώτημά σας σχετίζεται με την άσκηση των δικαιωμάτων σας για τα οποία σας ενημερώνουμε παρακάτω ή με αξιώσεις σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας, νομιμοποιούμαστε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας είναι για τη συμμόρφωσή μας με νόμιμες υποχρεώσεις μας . Έχουμε νόμιμο συμφέρον να ανταποκριθούμε στα αιτήματα ή τα ερωτήματα που εγείρονται από εσάς μέσω των διαφόρων υφιστάμενων διαύλων επικοινωνίας. Κατανοούμε ότι η επεξεργασία αυτών των δεδομένων είναι επίσης επωφελής για εσάς, στο μέτρο που μας επιτρέπει να σας βοηθήσουμε επαρκώς και να απαντήσουμε στα ερωτήματα που εγείρετε.
ε) η επέκταση και χρήση της Υπηρεσίας Μάρκετινγκ της εταιρείας μας. Νομιμοποιούμαστε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για σκοπούς μάρκετινγκ επί τη βάση της συγκατάθεσης που μας δίνετε π.χ. όταν αποδέχεσθε να λαμβάνετε εξατομικευμένες πληροφορίες μέσω διάφορων μέσων, όταν μας εξουσιοδοτείτε να αποστέλλουμε ειδοποιήσεις push στην κινητή συσκευή σας, ή όταν αποδεχθείτε τους νομικούς όρους και προϋποθέσεις προκειμένου να συμμετάσχετε σε μια προωθητική ενέργεια ή για να δημοσιεύσουμε τις φωτογραφίες σας στην Πλατφόρμα ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής μας ή όταν λαμβάνετε newsletter. Προκειμένου να σας προβάλλουμε εξατομικευμένες πληροφορίες, θεωρούμε ότι έχουμε νόμιμο συμφέρον να καταρτίσουμε ένα προφίλ με τις πληροφορίες που έχουμε σχετικά με εσάς (όπως η περιήγηση που κάνετε, τις προτιμήσεις ή το ιστορικό αγορών σας) και τα προσωπικά δεδομένα που μας δώσατε, όπως το εύρος ηλικίας ή τη γλώσσα, καθώς καταλαβαίνουμε ότι η επεξεργασία αυτών των δεδομένων είναι επίσης επωφελής για εσάς επειδή σας επιτρέπει να βελτιώσετε την εμπειρία σας ως χρήστης και να αποκτήσετε πρόσβαση σε πληροφορίες/προϊόντα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
στ) Η Ανάλυση χρηστικότητας και ποιότητας. Έχουμε νόμιμο συμφέρον να αναλύσουμε τη χρηστικότητα της Πλατφόρμας και το βαθμό ικανοποίησης των χρηστών, καθώς καταλαβαίνουμε ότι η επεξεργασία αυτών των δεδομένων είναι επίσης επωφελής για εσάς επειδή ο σκοπός της είναι να βελτιωθεί η εμπειρία των χρηστών και να προσφέρει υπηρεσία υψηλότερης ποιότητας.
ζ) Η αναγκαιότητα για την εξαγωγή στατιστικών δεδομένων
η) Έκδοση τιμολογίων και αποδείξεων Πελατών
θ) Εκτέλεση ενημέρωσης εισπράξεων πελατών στα πληροφοριακά συστήματα της εταιρείας.

Όταν εξετάζουμε νόμιμα συμφέροντα, φροντίζουμε να σκεφτόμαστε και να εξισορροπούν τυχόν πιθανές επιπτώσεις σε εσάς (τόσο θετικά όσο και αρνητικά) και τα δικαιώματά σας προτού επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τα νόμιμα συμφέροντά μας. Δεν χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για δραστηριότητες όπου τα συμφέροντά μας υπερακοντίζονται από τον αντίκτυπο αυτής της επεξεργασίας (εκτός εάν έχουμε τη συγκατάθεσή σας ή απαιτείται διαφορετικά ή επιτρέπεται από το νόμο).

3β. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

Διατηρούμε το δικαίωμα να συλλέγουμε, να επεξεργαζόμαστε, να αποθηκεύουμε και να μεταφέρουμε διαφορετικά είδη δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα για το πρόσωπό σας, τα οποία έχουμε ομαδοποιήσει ως εξής:
Δεδομένα ταυτότητας περιλαμβάνουν το περιλαμβάνουν τον τίτλο, το φύλο, το όνομα, το πατρικό όνομα, το επώνυμο, ιθαγένεια, τόπος και ημ/νια γέννησης την οικογενειακή κατάσταση, όνομα χρήστη ή παρόμοιο αναγνωριστικό. Εάν αλληλεπιδράτε μαζί μας μέσω των κοινωνικών μέσων, αυτό μπορεί να περιλαμβάνει το όνομα χρήστη των κοινωνικών μέσων σας αλλά και στοιχεία σχετικά με την εικόνα σας
Δεδομένα επικοινωνίαςπεριλαμβάνουν τη διεύθυνση χρέωσης, διεύθυνση παράδοσης, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αριθμοί τηλεφώνου.
Χρηματοοικονομικά δεδομέναπεριλαμβάνουν τον τραπεζικό λογαριασμό και στοιχεία κάρτας πληρωμής.
Δεδομένα συναλλαγής περιλαμβάνουν λεπτομέρειες σχετικά με πληρωμές προς και από εσάς,πληροφορίες σχετικά με τις αγορές σας, παραγγελίες, επιστροφές κ.λπ
Τεχνικά δεδομένα περιλαμβάνουν τη διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP), στοιχεία εισόδου, τύπο και έκδοση του προγράμματος περιήγησης, ζώνη ώρας και  τοποθεσία, τύποι και εκδόσεις πρόσθετων προγράμματος περιήγησης, λειτουργικό σύστημα και πλατφόρμα και άλλη τεχνολογία στις συσκευές που χρησιμοποιείται για να προσπελάσετε αυτόν τον ιστότοπο.
Δεδομένα σύνδεσης, γεωγραφικής θέσης και περιήγησης στο Διαδίκτυο (εάν για παράδειγμα επικοινωνείτε μαζί μας από το κινητό σας)
Δεδομένα προφίλ & Εμπορικές πληροφορίεςπεριλαμβάνουν το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, τις αγορές ή τις παραγγελίες που πραγματοποιήσατε, τα ενδιαφέροντά σας, τις προτιμήσεις, τα σχόλια και τις απαντήσεις της έρευνας, καθώς και τυχόν δεδομένα που έχουμε προσθέσει ((για παράδειγμα, αν έχετε εγγραφεί στο ενημερωτικό μας δελτίο). Αναγνωριστικό λογαριασμού κοινωνικών μέσων, φωτογραφία προφίλ και άλλα δεδομένα διαθέσιμα στο κοινό ή δεδομένα που διατίθενται συνδέοντας τα κοινωνικά σας μέσα.
Δεδομένα χρήσης περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
Δεδομένα μάρκετινγκκαι επικοινωνιών περιλαμβάνουν τις προτιμήσεις σας για τη λήψη άμεσου μάρκετινγκ από εμάς και από τρίτους μας και τις προτιμήσεις επικοινωνίας σας.
Δεδομένα παρακολούθησης περιλαμβάνουν πληροφορίες που συλλέγουμε εμείς ή άλλοι για εσάς από cookie και παρόμοιες τεχνολογίες παρακολούθησης, όπως σήματα ιστού, pixel και αναγνωριστικά για κινητά.

H NEVRO φροντίζει ώστε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που επεξεργάζεται να:
Υποβάλλονται σε επεξεργασία η οποία είναι σύννομη και θεμιτή σε σχέση με το υποκείμενο των δεδομένων
Συλλέγονται για καθορισμένους ρητούς και νόμιμους σκοπούς
Είναι κατάλληλα, συναφή και περιορίζονται στο αναγκαίο για τους σκοπούς για τους οποίους υποβάλλονται σε επεξεργασία
Είναι ακριβή και επικαιροποιημένα
Υποβάλλονται σε επεξεργασία κατά τρόπο που εγγυάται την ενδεδειγμένη ασφάλεια των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, μεταξύ άλλων την προστασία τους από μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη επεξεργασία και τυχαία απώλεια, καταστροφή ή φθορά, με τη χρησιμοποίηση κατάλληλων τεχνικών ή οργανωτικών μέτρων
Διατηρούνται μόνο για το διάστημα που απαιτείται για τους σκοπούς της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

4. ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα προσωπικά δεδομένα συλλέγονται κατόπιν ρητής συγκαταθέσεως των υποκειμένων, η οποία δίνεται είτε από τα τελευταία προτού πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε επεξεργασία ή συλλογή των προσωπικών τους δεδομένων, είτε από την ίδια την επιχείρηση όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, όπου ενδέχεται να συλλέξουμε δεδομένα από εσάς. Στην προαναφερόμενη συγκατάθεση γίνεται σαφής ενημέρωση των υποκειμένων των δεδομένων, σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ότι πρόκειται να συλλεχθούν και να επεξεργαστούν τα προσωπικά δεδομένα που απαιτούνται για την εκπλήρωση του επιδιωκόμενου σκοπού και ενημερώνονται για όλα τα αναγνωρισμένα δικαιώματα, τα οποία δύνανται να ασκήσουν. Συλλέγουμε και αναλύουμε τα δεδομένα κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας (είτε οι υπηρεσίες παρέχονται απευθείας από εμάς ή από άλλες εταιρείες που ενεργούν εκ μέρους μας), όταν επισκέπτεστε κάποιο φυσικό μας κατάστημα, όταν χρησιμοποιείτε τους ιστότοπούς μας ή όταν χρησιμοποιείτε τα τηλεφωνικά κέντρα μας, από τα δεδομένα της συσκευής, της συνδεσιμότητας και της διαμόρφωσης, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης πρωτοκόλλου (IP) που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση του υπολογιστή ή της συσκευής σας με το διαδίκτυο, όπως κατά την εγγραφή, την πρόσβαση στο λογαριασμό ή το προφίλ σας για την εκτέλεση εντολών πληρωμής λογαριασμών, την ηλεκτρονική επικαιροποίηση των στοιχείων σας, τη δήλωση βλαβών στο δίκτυο, την υποβολή αιτήσεων κλπ.

Ενδέχεται να συλλέγουμε ή να λαμβάνουμε δεδομένα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Παρακάτω αναφέρουμε τους κύριους τρόπους με τους οποίους το κάνουμε αυτό:
Συλλέγουμε Προσωπικά Δεδομένα όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω αυτού του ιστότοπου, ή συνδέεστε διαφορετικά με εμάς μέσω ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή email, ή μέσω συνομιλίας ή κοινωνικών μέσων ή δημοσιεύετε σε σελίδες κοινωνικών μέσων, ή εγγράφεστε σε ένα ενημερωτικό δελτίο (newsletter) ή συμμετέχετε σε μια έρευνα ή σε άλλο άμεσο στοιχείο διαφήμισης/ μάρκετινγκ, διαγωνισμό ή προωθητική προσφορά. Όταν κάνετε ερωτήσεις ή ζητάτε πληροφορίες ή επικοινωνείτε μαζί μας γενικά.
Όταν δημιουργείτε έναν λογαριασμό στον ιστότοπόμας.
Όταν πραγματοποιείτε αγορές από το e-shop μας ή από τα καταστήματά μας
Όταν σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας δηλαδή για την τιμολόγηση σας και εκτέλεση της παραγγελίας σας
Ενδέχεται να λάβουμε ορισμένα δεδομένα αυτόματα όταν αλληλεπιδράτε μαζί μας μεταξύ άλλων μέσων αυτού του ιστότοπου. Για παράδειγμα, αυτά μπορεί να είναι δεδομένα σχετικά με τις προτιμήσεις σας, την περιήγηση ή τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο.
Ενδέχεται επίσης να συλλέγουμε δεδομένα όταν κάνετε κλικ σε μια από τις διαφημίσεις μας (συμπεριλαμβανομένων αυτών που βλέπετε σε ιστότοπους τρίτων ή σε κοινωνικά μέσα).

Η NEVRO συλλέγει τα προσωπικά δεδομένα και αποθηκεύει αυτόματα πληροφορίες για εσάς μέσω της χρήσης διαδικτυακών τεχνολογιών (π.χ. cookies) και παρόμοιων τεχνολογιών παρακολούθησης κατά τη λήψη αναφορών σφαλμάτων ή δεδομένων χρήσης από εφαρμογές λογισμικού στις συσκευές σας OnLine ή μέσω WiFi επικοινωνιών στα γραφεία της εταιρίας. Αν χρησιμοποιείτε κάποια φορητή συσκευή, ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε δεδομένα που να αναγνωρίζουν τη συσκευή, τις ρυθμίσεις και την τοποθεσία σας.

5. ΣΚΟΠΟΣ/ΧΡΗΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

Η  NEVRO σέβεται το ιδιωτικό σας απόρρητο και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Ο τρόπος συλλογής δεδομένων παραπάνω εξήγησε τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να λάβουμε ή να λάβουμε δεδομένα. Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, πέρα από τους επιδιωκόμενους από την επιχείρηση μας και τα υποκείμενα (πχ. αιτήματα των επισκεπτών των ιστότοπών της), τα οποία συναινούν ρητώς στη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων τους, εκτός αν λάβουμε την άδειά σας, ή εκτός αν κάτι τέτοιο απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο ή από τις επαγγελματικές προδιαγραφές. Ζητούμεκαι διατηρούμε το δικαίωμα να επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα για περισσότερους από έναν νομικούς λόγους ανάλογα για τους ακόλουθους σκοπούςγια τους οποίους χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας και μόνο στο βαθμό που τα χρειαζόμαστε ή σκοπεύουμε να τα χρησιμοποιήσουμε:

Για να σας καταχωρίσουμε ως νέο πελάτηπρωτίστως μέσω της σύναψης σύμβασης και ναδιαχειριστούμε την εγγραφή σας ως χρήστη της Πλατφόρμας.Εάν αποφασίσετε να εγγραφείτε ως χρήστης στην Πλατφόρμα μας, πρέπει να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για να σας αναγνωρίσουμε ως χρήστη της Πλατφόρμας και για να σας δώσουμε πρόσβαση στις διάφορες λειτουργίες, προϊόντα , προϊόντα και υπηρεσίες που είναι διαθέσιμα προς εσάς λόγω της ιδιότητάς σας ως εγγεγραμμένου χρήστη. Μπορείτε επίσης να κάνετε χρήση της πρόσβασης ή σύνδεσης μέσω των κοινωνικών δικτύων όπως το Facebook, είτε να εγγραφείτε ως νέος χρήστης ή να συνδέσετε τη σύνδεση με τον τρέχοντα λογαριασμό σας. Σε αυτή την περίπτωση, τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας καθώς και το e-mail στην περίπτωση που το εγκρίνετε, θα εισαχθούν από το λογαριασμό σας στα κοινωνικά δίκτυα. Με τη χρήση αυτής της επιλογής σύνδεσης, το κοινωνικό δίκτυο μπορεί να μας στείλει κάποιες πρόσθετες πληροφορίες αναφορικά με το δημόσιο προφίλ σας, για παράδειγμα, το όνομα, το φύλο, την κατά προσέγγιση ηλικία σας ή την εικόνα προφίλ, σύμφωνα με τους όρους χρήσης του κοινωνικού δικτύου, τους οποίους σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε προσεκτικά. Δεν θα διατηρήσουμε αυτές τις πρόσθετες πληροφορίες, παρά μόνο εάν μας δώσετε την έγκρισή σας. Επιπλέον, η χρήση αυτής της λειτουργίας μπορεί να σημαίνει ότι θα μοιράζεστε με το κοινωνικό δίκτυο ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητά σας. Σε κάθε περίπτωση, σας συνιστούμε να ελέγξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου σας και τις πολιτικές απορρήτου των κοινωνικών δικτύων για να γνωρίζετε πώς αυτά τα κοινωνικά δίκτυα επεξεργάζονται τα δεδομένα σας
Για την ανάπτυξη, εκπλήρωση και εκτέλεση της σύμβασης πώλησης ή παροχής υπηρεσιών που έχετε συνάψει μαζί μας στην Πλατφόρμα. Αυτός ο σκοπός περιλαμβάνει την επεξεργασία των δεδομένων σας, κυρίως για την εκτέλεση της σύμβασης αγοράς, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με την εκτέλεση, προώθηση και αποστολή των προϊόντων, ενημερώσεις ή τις ενημερωτικές ειδοποιήσεις που σχετίζονται με τις λειτουργίες, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες για τις οποίες έχει συναφθεί σύμβαση, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής ερευνών ποιότητας και προκειμένου να μπορούμε να καθορίσουμε το βαθμό ικανοποίησης του πελάτη σχετικά με την παρεχόμενη υπηρεσία να διαχειριστούμε τη πληρωμή των προϊόντων που αγοράζετε, ανεξάρτητα από τη διαδικασία πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε, να διασφαλίσουμε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες διαθέσιμες λειτουργίες ή υπηρεσίες, να διαχειριστούμε πιθανές επιστροφές αφότου έχετε πραγματοποιήσει μια αγορά και να διαχειριστούμε αιτήματα για πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα προϊόντων, κρατήσεις προϊόντων μέσω της πλατφόρμας ή ανάλογα με τη διαθεσιμότητα άλλων επιλογών, να ενεργοποιήσουμε τους απαραίτητους μηχανισμούς προκειμένου να αποφύγουμε πιθανή απάτη εναντίον σας και εναντίον μας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αγοράς. Εάν θεωρήσουμε ότι η συναλλαγή μπορεί να είναι δόλια, αυτή η επεξεργασία μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να μπλοκάρουμε τη συναλλαγή.
Για να επεξεργαστούμε και να παραδώσουμε την εντολή σας, συμπεριλαμβανομένων:
(α) Διαχείρισης πληρωμών καιτιμολόγησης, τελών και χρεώσεων
(β) Συλλογής και ανάκτησης χρηματικών ποσών που οφείλονται σε εμάς.
Να διαχειριστούμε τη πληρωμή των προϊόντων που αγοράζετε, ανεξάρτητα από τη διαδικασία πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε. Να διαχειριστούμε τη πληρωμή των προϊόντων που αγοράζετε, ανεξάρτητα από τη διαδικασία πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε.Για παράδειγμα: όταν αγοράζετε κάποιο από τα προϊόντα μας μέσω της Ιστοσελίδας ή της Εφαρμογής, επιλέγετε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία αποθήκευσης των δεδομένων της κάρτας σας για μελλοντικές αγορές, πρέπει να επεξεργαστούμε τα δεδομένα που υποδεικνύονται για την ενεργοποίηση και την ανάπτυξη της εν λόγω λειτουργίας. Η συγκατάθεση για την ενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας επιτρέπει στα αυτοματοποιημένα δεδομένα πληρωμής να εμφανίζονται σε επόμενες αγορές, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να τα εισάγετε εκ νέου σε κάθε νέα διαδικασία και τα δεδομένα αυτά θα θεωρούνται έγκυρα και ενεργά για τις επόμενες αγορές. Μπορείτε να τροποποιήσετε ή να ακυρώσετε τις κάρτες σας οποιαδήποτε στιγμή μέσω της ενότητας που αντιστοιχεί στις πληροφορίες πληρωμής, είτε από το λογαριασμό εγγεγραμμένου χρήστη που έχετε καταχωρίσει στην ιστοσελίδα μας, για σκοπούς τιμολόγησης και για να θέσουμε στη διάθεσή σας εισιτήρια και τιμολόγια των αγορών που έχετε κάνει μέσω της Πλατφόρμας.
Για να διαχειριστούμε τη σχέση μας με εσάς, συμπεριλαμβανομένων:
(α) Ενημερώσεων για αλλαγές στους όρους και τις προϋποθέσεις ή της δήλωσης απορρήτου β)αποστολή ειδοποιήσεων μέσω email σχετικά με τα αιτήματά σας στον ιστότοπο μας. Αναγκαία με σκοπό τη συμμόρφωση προς μια νομική υποχρέωση
και για τα έννομα συμφέροντά σας και για ενημέρωση των αρχείων μας και εξέταση του τρόπου με τον οποίο οι πελάτες χρησιμοποιούν τα προϊόντα / υπηρεσίες μας.
Για να διευθύνουμε και να προστατεύσουμε την επιχείρηση και τον ιστότοπό μας (συμπεριλαμβανομένων της αντιμετώπισης προβλημάτων, της ανάλυσης δεδομένων, των δοκιμών, της συντήρησης του συστήματος, της υποστήριξης, της σύνταξης αναφορών και της τήρησης δεδομένων).
Προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τα νόμιμα επιχειρηματικά μας συμφέροντα (τα δικά μας και τρίτων μερών).
Για να σας δώσουμε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε μια κλήρωση, έναν διαγωνισμό ή για να συμπληρώσετε ένα ερωτηματολόγιο. Να διεξάγουμε προωθητικές ενέργειες (για παράδειγμα, για την οργάνωση διαγωνισμών ή για την αποστολή λίστας των προϊόντων που έχετε αποθηκεύσει στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποδεικνύετε). Συμμετέχοντας σε οποιαδήποτε προωθητική ενέργεια, μας εξουσιοδοτείτε να επεξεργαστούμε τα προσωπικά δεδομένα που έχετε μοιραστεί μαζί μας ανάλογα με την προωθητική ενέργεια και μπορούμε να τα κοινοποιήσουμε μέσω διαφόρων μέσων όπως τα κοινωνικά δίκτυα ή την ίδια την Πλατφόρμα. Σε κάθε προωθητική ενέργεια στην οποία συμμετέχετε, θα σας παρέχονται οι όροι και οι προϋποθέσεις όπου θα σας παρέχουμε πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας. Να κυκλοφορήσουμε φωτογραφίες ή εικόνες που έχετε μοιραστεί δημοσίως στην Πλατφόρμα ή μέσω των καναλιών μας στα κοινωνικά δίκτυα, με την προϋπόθεση ότιμας έχετε δώσει τη ρητή συγκατάθεσή σας για το σκοπό αυτό
Για σκοπούς μάρκετινγκ& για να παραδίδουμε συναφές περιεχόμενο ιστότοπου και διαφημίσεις προς εσάς και για να υπολογίζουμε και κατανοούμε την αποτελεσματικότητα των διαφημίσεων που προβάλλουμε ή για να κάνουμε προτάσεις σε σας σχετικά με αγαθά ή υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Σε αυτήν την περίπτωση ενδέχεται να λάβετε εξατομικευμένες προσφορές και οφέλη, προσκλήσεις σε εκδηλώσεις, ενημερωτικά δελτία, εξατομικευμένες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας μέσω διαφόρων μέσων (όπως email ή SMS). Ενδέχεται επίσης να σας παρέχουμε αυτές τις πληροφορίες μέσω ειδοποιήσεων push εφόσον τις έχετε ενεργοποιήσει στην κινητή συσκευή σας. Αντίστοιχα, λάβετε υπόψη ότι αυτή η επεξεργασία δεδομένων περιλαμβάνει την ανάλυση του προφίλ σας ως χρήστη ή πελάτη για να καθορίσουμε ποιες είναι οι προτιμήσεις σας και, συνεπώς, ποια προϊόντα και υπηρεσίες ταιριάζουν περισσότερο στο στυλ σας κατά την αποστολή των πληροφοριών προς εσάς και με βάση τις αγορές και το ιστορικό περιήγησής σας (δηλ. Ανάλογα με τα προϊόντα στα οποία κάνατε κλικ), θα σας κάνουμε προτάσεις για προϊόντα που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Σε κάθε περίπτωση, έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε οποιαδήποτε στιγμή τη συγκατάθεσή σας ή / και να αντιταχθείτε σε αυτήν την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, χωρίς καμία αρνητική συνέπεια για εσάς.
Ανάλυση χρηστικότητας και ποιότητας με εργαλεία ανάλυσης δεδομένων προκειμένου να βελτιώσουμε τον ιστότοπο, τα προϊόντα / υπηρεσίες, τις σχέσεις μας με τους πελάτες και τις εμπειρίες τους . Εάν εισέλθετε στην Πλατφόρμα μας, σας ενημερώνουμε ότι θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα περιήγησής σας για σκοπούς ανάλυσης και στατιστικούς σκοπούς, δηλαδή για να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με την Πλατφόρμα μας και έτσι να μπορέσουμε να εισάγουμε βελτιώσεις σε αυτήν. Επιπρόσθετα, μερικές φορές διεξάγουμε έρευνες ποιότητας και ενέργειες με στόχο να γνωρίζουμε το βαθμό ικανοποίησης των πελατών και των χρηστών μας και να εντοπίζουμε εκείνους τους τομείς στους οποίους μπορούμε να βελτιωθούμε.
Προκειμένου να συμμορφωθούμε με νόμιμη υποχρέωσή μας και την επίλυση ή ρύθμιση νομικών αξιώσεων που ενδέχεται να προκύψουν κατά τη μεταξύ μας σχέση: (i) νομικές διαδικασίες, αιτήματα νομικών και κρατικών αρχών, (ii) αξιώσεις για παραβίαση δικαιωμάτων τρίτων από οποιοδήποτε περιεχόμενο, (iii) προστασία των δικαιωμάτων, της περιουσίας ή της προσωπικής ασφάλειας , των χρηστών ή του κοινού, (iv) εδραίωση ή άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων μας ή υπεράσπιση έναντι νομικών αξιώσεων ή (v) όπως άλλως απαιτείται από τη νομοθεσία.
Για την πρόληψη και τον εντοπισμό παράνομων πράξεων. Απαραίτητο για τα νόμιμα συμφέροντά μας (για την προστασία της επιχείρησής μας και των επισκεπτών μας και των επισκεπτών της ιστοσελίδας μέσω της παρακολούθησης της απάτης και της ύποπτης παρακολούθησης συναλλαγών).
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σε περίπτωση που χρειάζεστε διευκρινίσεις για τον συγκεκριμένο νομικό λόγο στον οποίο βασιζόμαστε ώστε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα.

6. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα προσωπικά δεδομένα που καταχωρούνται από τον χρήστη, αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων της NEVRO. Με την εγγραφή σας και/ή την υποβολή των προσωπικών δεδομένων σας στους ιστότοπούς μας, συναινείτε ταυτόχρονα στο να χρησιμοποιηθούν αυτά τα δεδομένα σύμφωνα με την παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να ανταποκριθούμε στα δικά σας αιτήματα. Τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη, δεν δημοσιεύονται, δεν πωλούνται δεν κοινοποιούνται. Στη NEVRO αποτελεί μέρος της φιλοσοφίας μας και βασική αρχή μας ότι δεν θα κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας σε τρίτους για δικούς τους ανεξάρτητους επιχειρηματικούς σκοπούς ή σκοπούς προώθησης (marketing) χωρίς τη συγκατάθεσή σας, καθώς η πρόσβαση στα αρχεία, τα οποία περιλαμβάνουν τα στοιχεία των υποκειμένων των δεδομένων, περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο σε εξουσιοδοτημένα άτομα, τα οποία έχουν λάβει το ρόλο των εκτελούντων την επεξεργασία. Όταν οι πληροφορίες διαβιβάζονται σύμφωνα με τα ανωτέρω, περιορίζουμε το εύρος των πληροφοριών που κοινοποιούνται στο απολύτως αναγκαίο για την επίτευξη του συγκεκριμένου σκοπού. Επιπλέον, δεδομένου ότι ορισμένες από τις δραστηριότητές μας διεκπεραιώνονται από τρίτα μέρη, προσπαθούμε με συμβατικές εγγυήσεις να εξασφαλίσουμε ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται με τρόπο ασφαλή και απολύτως συμβατό με την παρούσα πολιτική απορρήτου.
Συγκεκριμένα και προκειμένου να διευκολύνουμε τις ρυθμίσεις των αγορών σας, πρέπει συχνά να μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα με τρίτους. Οι πάροχοι υπηρεσιών και οι προμηθευτές είναι τρίτοι που παρέχουν υπηρεσίες εκ μέρους μας και δεσμεύονται από συμφωνίες επεξεργασίας δεδομένων και υποχρεούνται να διασφαλίζουν την εμπιστευτικότητα και την προστασία των δεδομένων σύμφωνα με τον κανονισμό για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Οι πάροχοι υπηρεσιών δεσμεύονται μέσω σύμβασης να μην χρησιμοποιούν τις πληροφορίες σας με οποιονδήποτε άλλο τρόπο εκτός από το να μας βοηθούν να σας παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει η NEVRO. Διατηρούμε το δικαίωμα να κοινολογήσουμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα σε τρίτο στον οποίο διατηρούμε το δικαίωμα να επιλέξουμε να πουλήσουμε, διαβιβάσουμε ή συγχωνεύσουμε τμήματα της επιχείρησης ή των περιουσιακών στοιχείων μας. Εναλλακτικά, διατηρούμε το δικαίωμα να εξαγοράσουμε ή να συγχωνευτούμε με άλλες επιχειρήσεις. Σε περίπτωση που υπάρξει αλλαγή στην επιχείρησή μας, οι νέοι ιδιοκτήτες έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα με τον ίδιο τρόπο που ορίζεται στην παρούσα δήλωση απορρήτου.Διατηρούμε επίσης το δικαίωμα να αποκαλύψουμε δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα σε τρίτο όταν μας ζητήσετε να το κάνουμε ή όταν θεωρούμε ότι είναι απαιτητό από το νόμο.

Για την εκπλήρωση των σκοπών που αναφέρονται στην Πολιτική Απορρήτου, είναι απαραίτητο να δώσουμε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα σε νομικά πρόσωπα και σε τρίτους που μας παρέχουν υποστήριξη στις υπηρεσίες που σας προσφέρουμεκαι που διευκολύνουν την παροχή των υπηρεσιών μας προς εσάς. και συγκεκριμένα στους παρακάτω φορείς:

Χρηματοοικονομικούς Οργανισμούς
Οργανισμούς εντοπισμού και πρόληψης της απάτης,
Παρόχους υπηρεσιών τεχνολογίας,
Συνεργάτες και παρόχους υπηρεσιών εφοδιασμού, μεταφοράς και παράδοσης,
Παρόχους υπηρεσιών που σχετίζονται με την εξυπηρέτηση πελατώνή/και κάθε τρίτος που τυχόν εκτελεί την επεξεργασία για λογαριασμό μας.
Συνεργάτες και παρόχους υπηρεσιών που σχετίζονται με το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση.
Άλλα τρίτα μέρη με τη συγκατάθεσή σας ή με εντολή σας.

Εξαιρείται η διάθεση των στοιχείων σε εποπτικές, δημοτικές, δικαστικές και εισαγγελικές αρχές, κατόπιν αιτήματός τους προκειμένου να ανταποκρίνεται σε αιτήματα της κυβέρνησης ή των υπηρεσιών επιβολής του νόμου ή όταν αυτό απαιτείται από τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας, δικαστικές διατάξεις ή κρατικούς κανονισμούς.

6.1 ΑΝΗΛΙΚΟΙ

Όπως αποτυπώνεται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας και στην Πολιτική Cookies, οι υπηρεσίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας απευθύνονται προς ένα γενικό κοινό. Η NEVRO αντιλαμβάνεται τη σημασία της προστασίας των προσωπικών δεδομένων των παιδιών, ειδικά σε ένα διαδικτυακό περιβάλλον. Ο ιστότοπος, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας απευθύνονται αποκλειστικά σε ανθρώπους που είναι τουλάχιστον 17 ετών ή μεγαλύτεροι.Η πολιτική μας είναι να μην συλλέγουμε ποτέ ούτε να τηρούμε εν γνώσει μας δεδομένα σχετικά με οποιοδήποτε πρόσωπο κάτω των 18 ετών, εκτός αν αυτό αποτελεί μέρος ανειλημμένης δέσμευσης για την παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών, δεν στοχεύουμε στα παιδιά και δεν συλλέγουμε εν γνώσει τους προσωπικές πληροφορίες από παιδιά ηλικίας κάτω των 18 ετών. Εάν είστε κάτω των 18 ετών, μην χρησιμοποιείτε ή παρέχετε καμία πληροφορία σε αυτόν τον ιστότοπο ή σε καμία ή μέσω καμίας από τις δυνατότητές του, μην εγγράφεστε στον ιστότοπο, μην κάνετε καμία αγορά μέσω του ιστότοπου και μην δίνετε καμία πληροφορία για το πρόσωπό σας σε εμάς, συμπεριλαμβανομένων του ονόματος, της διεύθυνσης, του αριθμού τηλεφώνου ή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Ωστόσο, καθώς δεν είναι πάντοτε εφικτό να καθορίζουμε την ηλικία των προσώπων που έχουν πρόσβαση και χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες μας, συμβουλεύουμε τους γονείς ή τους νόμιμους κηδεμόνες να επικοινωνούν μαζί μας σε περίπτωση που παρατηρήσουν την μη επιτρεπόμενη παραχώρηση δεδομένων από ανηλίκους, ώστε να μπορούν να ασκήσουν αναλόγως τα δικαιώματά τους όπως η διαγραφή των δεδομένων τους. 
Εάν διαπιστώσουμε ότι έχουμε συλλέξει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα από παιδί κάτω των 18 ετών, θα διαγράψουμε αυτές τις πληροφορίες, εκτός αν έχει δοθεί συγκατάθεση ή εξουσιοδότηση από τον κηδεμόνα του παιδιού.  Εάν θεωρείτε ότι μπορεί να έχουμε πληροφορίες από ή για ένα παιδί κάτω των 18 ετών, επικοινωνήστε μαζί μας.

7. ΠΩΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ – ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το πόσο καιρό διατηρούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς εξαρτάται από τον τύπο των πληροφοριών. Οι πληροφορίες που κρίνονται ως απαραίτητες κατά την εγγραφή σας, όπως όνομα, επώνυμο και email, διατηρούνται καθ’ όλο το χρονικό διάστημα που εξακολουθεί να υφίσταται η εγγραφή σας ως χρήστη και για όσο χρόνο απαιτείται από τη φύση της παρεχόμενης από την Εταιρεία υπηρεσίας για τους σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα Πολιτική απορρήτου, με τη ρητή επιφύλαξη διατήρησης για όσο χρόνο καθορίζει η σχετική νομοθεσία.
Ανεξάρτητα από το πώς επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας κατά το χρονικό διάστημα που είναι απολύτως απαραίτητο για την επίτευξη του αντίστοιχου σκοπού, θα τα διατηρούμε στη συνέχεια δεόντως αποθηκευμένα και προστατευμένα για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα μπορούσαν να προκύψει ευθύνη από την επεξεργασία, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία. Μόλις παρέλθει ο χρόνος παραγραφής για κάθε αξίωση θα προχωρήσουμε στην διαγραφή των προσωπικών δεδομένων.Σε κάθε χρήση καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου οι πληροφορίες σας να παραμείνουν ασφαλείς. Για τον προσδιορισμό της κατάλληλης περιόδου διατήρησης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, εξετάζουμε την ποσότητα, τη φύση και την ευαισθησία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τον πιθανό κίνδυνο πρόκλησης βλάβης από μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή αποκάλυψη των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα, τους σκοπούς για τους οποίους επεξεργαζόμαστε δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα, αν είμαστε σε θέση να εκπληρώσουμε αυτούς τους σκοπούς με άλλα μέσα και τις ισχύουσες νομικές υποχρεώσεις.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας: ανατρέξτε στην παράγραφο σχετικά με το αίτημα διαγραφής παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, διατηρούμε το δικαίωμα να ανωνυμοποιούμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα (ώστε να μην μπορούν να συσχετιστούν με το πρόσωπό σας) για ερευνητικούς ή στατιστικούς σκοπούς και σε αυτήν την περίπτωση, διατηρούμε το δικαίωμα να χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες επ’ αόριστον χωρίς άλλη ειδοποίηση.

Το χρονικό διάστημα αποθήκευσης των δεδομένων αποφασίζεται με βάση τα παρακάτω ειδικότερα κριτήρια ανάλογα με την περίπτωση:
Όταν η επεξεργασία επιβάλλεται ως υποχρέωση  από διατάξεις  του ισχύοντος νομικού πλαισίου,  τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλουν οι σχετικές διατάξεις. Επίσης, όταν είναι απαραίτητο για να συμμορφωθούμε σε νομικές ή κανονιστικές υποχρεώσεις μας, να επιλύσουμε διαφορές ή να ενισχύσουμε τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης, μπορούμε να διατηρήσουμε κάποια από τα δεδομένα σας, όπως απαιτείται, ακόμη και αν έχει κλείσει ο λογαριασμός ή δεν υπάρχει πια ανάγκη παροχής των υπηρεσιών μας προς εσάς.
Όταν  η επεξεργασία εκτελείται  για την ανάπτυξη, εκπλήρωση και εκτέλεση της σύμβασης αγοράς ή παροχής υπηρεσιών, θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για τη διαχείριση της αγοράς των προϊόντων ή των υπηρεσιών που έχετε αποκτήσει, συμπεριλαμβανομένων τυχόν επιστροφών, παραπόνων ή αξιώσεων που σχετίζονται με την αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος ή της υπηρεσίας. Μερικές φορές, θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα μόνο μέχρι τη στιγμή που αποφασίζετε, όπως συμβαίνει στην περίπτωση των δεδομένων πληρωμής (κάρτας) που έχετε ζητήσει να αποθηκεύσουμε για μελλοντικές αγορές. Σε κάθε περίπτωση τα προσωπικά σας δεδομένα περιορίζονται στα απολύτως απαραίτητα για την επίτευξη των σκοπών αυτών, είναι ακριβή και τηρούνται για χρονικό διάστημα που καθορίζονται από τους σκοπούς επεξεργασίας, προστατεύονται από επαρκή μέτρα ασφαλείας έχοντας ήδη λάβει όλα τα απαραίτητα προς τούτο τεχνικά και οργανωτικά μέτρα και δεν διαβιβάζονται σε τρίτες χώρες, παρά σε εξουσιοδοτημένους ανά υπηρεσία υπαλλήλους της Εταιρείας για τους σκοπούς και μόνο της παροχής της εκάστοτε υπηρεσίας.
Για τη διαχείριση της εγγραφής σας ως χρήστη της Πλατφόρμας, θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για το χρονικό διάστημα που παραμένετε εγγεγραμμένος χρήστης (δηλαδή μέχρι να αποφασίσετε να διαγραφείτε).
Εξυπηρέτηση Πελατών, θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται για να ικανοποιήσουμε το αίτημά ή την αίτησή σας.
Μάρκετινγκ, θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας μέχρι να διαγραφείτε ή να ακυρώσετε την εγγραφή σας στο Ενημερωτικό δελτίο. Εάν συμμετέχετε σε προωθητικές ενέργειες, θα διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για μια περίοδο 6 μηνών από τη λήξη της ενέργειας.
Ανάλυση χρηστικότητας και ποιότητας, θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας κατά τη διάρκεια της περιόδου κατά την οποία θα προβούμε σε μια ενέργεια ή σε μια συγκεκριμένη έρευνα ποιότητας ή μέχρι να ανωνυμοποιήσουμε τα δεδομένα περιήγησής σας.
Επίσης θα διατηρήσουμε τα δεδομένα του λογαριασμού σας για όσο διάστημα τον διατηρείτε και δεν έχετε ζητήσει την διαγραφή του. Εφόσον είναι λογικά αναγκαίο ή απαιτείται για την τήρηση των νομικών ή κανονιστικών απαιτήσεων, την επίλυση των διαφορών, την πρόληψη της απάτης και της κατάχρησης ή την επιβολή των όρων και προϋποθέσεων, ενδέχεται να διατηρήσουμε κάποιες από τις πληροφορίες σας, όπως απαιτείται, ακόμα και μετά τη λήξη του λογαριασμού σας ή δεν χρειάζεται πλέον να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

8. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Δεσμευόμαστε να τηρούμε την εμπιστευτικότητα των προσωπικών σας δεδομένων και να διασφαλίζουμε ότι μπορείτε να ασκείτε τα δικαιώματα σας. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα οποτεδήποτε, να ενημερωθεί, να μεταβάλλει ή να διαγράψει οποιοδήποτε στοιχείο του είναι καταχωρημένο στον ιστοτοπό μας με μια απλή γνωστοποίηση/αίτημα μέσω του e-mail το οποίο δήλωσε κατά την εγγραφή του. Κάθε αίτημα του προσώπου/υποκειμένου υποβάλλεται στο NEVRO στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@nevroblazer.com
H NEVRO θα απαντήσει δωρεάν στο αίτημά σας, χωρίς καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση εντός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος, εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων, οπότε η ανωτέρω προθεσμία μπορεί να παραταθεί κατά δυο ακόμη μήνες, εφόσον απαιτείται, λαμβανομένων υπόψη της πολυπλοκότητας του αιτήματος ή και του αριθμού των αιτημάτων. Σε περίπτωση που η ικανοποίηση του αιτήματος σας είναι αδύνατη, ηNEVROθα σας ενημερώσει εντός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος, για τους σχετικούς λόγους και για τη δυνατότητα να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, καθώς και για το δικαίωμα σας να προσφύγετε ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών. Εάν το αίτημα σας κριθεί από τη NEVRO ως προδήλως αβάσιμο ή υπερβολικό, δύναται να επιβάλει την καταβολή εύλογου και ανάλογου τέλους, λαμβάνοντας υπόψη τα διοικητικά έξοδα για την ικανοποίηση του ή να αρνηθεί να δώσει συνέχεια στο αίτημα σας.
Στοιχεία Υπευθύνου Προστασίας: Για οποιοδήποτε αίτημα σχετικό με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των δεδομένων σας, κατά τα ανωτέρω, παρακαλούμε όπως απευθύνεστε στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) της ΝEVRO:
Ονοματεπώνυμο: Δέσποινα Κουτσουφλιάνου
Τηλέφωνο: 6973044946
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: despina.koutsouflianou@gmail.com
Ιστοσελίδα: www.pandektis.com
Ταχυδρομική Διεύθυνση: Korai 8 str , NAOUSA GREECE

Κάθε φυσικό πρόσωπο, τα δεδομένα του οποίου είναι αντικείμενο  επεξεργασίας από τη NEVRO απολαμβάνει τα ακόλουθα δικαιώματα σύμφωνα με τον Κανονισμό που σχετίζονται με τα προσωπικά σας δεδομένα που έχουμε αποθηκεύσει ανά πάσα στιγμή, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και χωρίς κάποια χρέωση.

1. Δικαίωμα διαφανούς ενημέρωσης, για την άσκηση των δικαιωμάτων σας (άρθρο 12, 13, 14 ΓΚΠΔ),
2. Δικαίωμα πρόσβασης: (άρθρο 15 ΓΚΠΔ) Έχετε δικαίωμα να έχετε επίγνωση  και να επαληθεύετε τη νομιμότητα  της επεξεργασίας. Έτσι λοιπόν,  έχετε δικαίωμα να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα και να λάβετε συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία τους. Έχετε δικαίωμα να γνωρίζετε και να επιβεβαιώνετε ότι η επεξεργασία των δεδομένων σας γίνεται με νόμιμο τρόπο.. Εάν έχετε υποβάλλει προσωπικά δεδομένα στην εταιρεία μας, στις περισσότερες περιπτώσεις έχετε το δικαίωμα εύλογης πρόσβασης σ’ αυτά τα δεδομένα προκειμένου να διορθώσετε οποιεσδήποτε ανακρίβειες. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε την τροποποίηση ή την απομάκρυνση πληροφοριών σχετικών με εσάς επικοινωνώντας με το NEVROBLAZER.COM και θα προβούμε σε όλες τις εύλογες και πρακτικά δυνατές προσπάθειες προκειμένου να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας, εφόσον αυτό είναι σύμφωνο με την ισχύουσα νομοθεσία και τις επαγγελματικές προδιαγραφές.
3. Δικαίωμα διόρθωσης: (άρθρο 16 ΓΚΠΔ) Έχετε δικαίωμα να διορθώσετε, να επικαιροποιήσετε ή να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα είτε ερχόμενοι σε επαφή με την εταιρεία μας στα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας σε επαφή με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) στα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας.
4. Δικαίωμα διαγραφής: (άρθρο 17 ΓΚΠΔ). Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε  αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων σε κάθε περίπτωση αλλά σημειώνουμε ότι  το εν λόγω  δικαίωμα  υπόκειται  σε συγκεκριμένους περιορισμούς. Αυτό μπορείτε να το κάνετε προκειμένου να προστατεύσετε τα έννομα συμφέροντα σας ή ακόμα και άνευ αιτιολόγησης. Σε περιπτώσεις όπως ενδεικτικά, όταν υπάρχει σύμβαση, υποχρέωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που επιβάλλεται από το νόμο, δημόσιο συμφέρον κλπ, το εν λόγω δικαίωμα υπόκειται σε συγκεκριμένους περιορισμούς ή δεν υφίσταται ανάλογα με την περίπτωση.
5. Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: (άρθρο 18 ΓΚΠΔ). Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) όταν αμφισβητείτε την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων και μέχρι να γίνει επαλήθευση, (β) όταν αντιτίθεστε  στη διαγραφή προσωπικών δεδομένων και ζητάτε αντί διαγραφής τον περιορισμό χρήσης  αυτών,  (γ) όταν τα προσωπικά δεδομένα δεν χρειάζονται  για τους  σκοπούς  επεξεργασίας, σας είναι ωστόσο απαραίτητα για τη θεμελίωση, άσκηση, υποστήριξη νομικών αξιώσεων,  και (δ) όταν εναντιώνεστε στην επεξεργασία και μέχρι  να γίνει επαλήθευση ότι υπάρχουν  νόμιμοι λόγοι που μας αφορούν και υπερισχύουν των λόγων για τους οποίους εναντιώνεστε στην επεξεργασία.
6. Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία: (άρθρο 21 ΓΚΠΔ). Έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στις περιπτώσεις που, όπως περιγράφεται παραπάνω, αυτή είναι απαραίτητη για σκοπούς εννόμων  συμφερόντων που επιδιώκουμε ως υπεύθυνοι επεξεργασίας, καθώς επίσης  και στην επεξεργασία για σκοπό απευθείας εμπορικής  προώθησης και κατάρτισης καταναλωτικού  προφίλ.
7. Δικαίωμα στη Φορητότητα: Έχετε δικαίωμα να λάβετε  χωρίς  χρέωση  τα προσωπικά σας δεδομένα σε μορφή  που  θα  σας  επιτρέπει να έχετε  πρόσβαση  σε αυτά,  να τα χρησιμοποιήσετε και να τα επεξεργαστείτε με τις κοινώς διαδεδομένες μεθόδους επεξεργασίας. Επίσης, έχετε δικαίωμα να μας ζητήσετε, εφόσον είναι τεχνικά εφικτό,  να διαβιβάσουμε τα δεδομένα και απευθείας σε άλλον  υπεύθυνο επεξεργασίας ή τρίτο.Θα παρέχουμε σε εσάς, ή σε τρίτο που υποδεικνύετε, τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα σε δομημένη κοινή μορφή μηχανικής αναγνώσιμη. Το συγκεκριμένο δικαίωμα αφορά μόνο αυτοματοποιημένες πληροφορίες για τις οποίες παραχωρήσατε τη συγκατάθεσή σας για να τα χρησιμοποιούμε ότι σε περιπτώσεις που χρησιμοποιήσαμε τις πληροφορίες για να συνάψουμε σύμβαση μαζί σας.
8. Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης σας: (άρθρο 7 ΓΚΠΔ). Δικαίωμα ανάκλησης της ήδη δοθείσας συγκατάθεσης σας, δηλαδή να ανακαλέσετε την συγκατάθεση σας ελεύθερα οποιαδήποτε στιγμή. Η νομιμότητα της επεξεργασίας των δεδομένων σας δεν επηρεάζεται από την ανάκληση της συγκατάθεσης έως το χρονικό σημείο που αιτηθήκατε την ανάκληση. Για να ανακαλέσετε  τη συγκατάθεσή σας απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων  (DPOτης NEVROBLAZER, στα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας.
9. Δικαίωμα καταγγελίας: Σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι έγινε διαρροή των προσωπικών σας δεδομένων από τη NEVRO με αποτέλεσμα να υποστείτε υλική ή όχι ζημία, έχετε το δικαίωμα καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή (Αρχή Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, www.dpa.gr,  Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα,  +30 210 6475600,  +30 210 6475628, contact@dpa.gr)
Για να ασκήσετε τα παραπάνω δικαιώματά σας ή αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ή αν χρειάζεστε βοήθεια σχετικά με την άσκηση ή την κατανόηση των επιλογών απορρήτου, επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση E-mail: …………………………. ή γράψτε μας στη διεύθυνση: ………………………………

9. ΑΣΦΑΛΕΙΑ KAIΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η NEVRO βρίσκεται σε συνεχή εναρμόνιση και συμμόρφωση με τους όρους του Γενικού Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων και καταβάλει συνεχώς κάθε δυνατή προσπάθεια για την συμμόρφωση με αυτόν. Θέλουμε να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή, γι’ ‘αυτό έχουμε εφαρμόσει τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για να αποτρέψουμε την τυχαία απώλεια, χρήση ή πρόσβαση με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο, τροποποίηση ή κοινή χρήση, χρησιμοποιώντας διαδικαστικές και τεχνικές διασφαλίσεις, συμπεριλαμβανομένων των ελέγχων κωδικού πρόσβασης και του «τείχους προστασίας». Διασφαλίζουμε επίσης ότι μόνο τα άτομα που σχετίζονται με την επιχείρηση μπορούν να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας, συμπεριλαμβανομένων υπαλλήλων, αντιπροσώπων, προμηθευτών και άλλων τρίτων. Θα επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες μας και υπόκεινται σε καθήκον εμπιστευτικότητας.
Λαμβάνει δε όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα που ενδείκνυνται για την ασφάλεια και ακεραιότητα των προσωπικών δεδομένων ώστε να εξασφαλίσει ένα επαρκές και ικανοποιητικό επίπεδο ασφαλείας κατάλληλο για την αντιμετώπιση των κινδύνων για την αποτροπή τυχαίας  απώλειας, κακής χρήσης ή καταστροφής και μη εξουσιοδοτημένης ή/και  παράνομης πρόσβασης σε  αυτά, κοινοποίησης, χρήσης, τροποποίησης  ή αποκάλυψής  τους και να παρέχει την καλύτερη δυνατή προστασία των δεδομένων που αποθηκεύει και την αποτροπή κακόβουλων υποκλοπών και διαρροών.
Για το σκοπό αυτό όλες οι ηλεκτρονικές χρηματικές συναλλαγές που διενεργούνται στον ιστότοπο μας προστατεύονται από την τεχνολογία κρυπτογράφησης μας. Αποθηκεύουμε όλα τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε στους ασφαλείς (προστατευμένους με κωδικό- και τείχος προστασίας) διακομιστές αλλά παρόλο που θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια των δεδομένων που διακινούνται μέσω διαδικτύου και γι’ αυτό είστε υπεύθυνοι να διατηρήσετε εμπιστευτικό τον κωδικού που χρησιμοποιείτε, δεν θα σας ζητήσουμε τον κωδικό σας παρά μόνο όταν συνδέεστε στον ιστότοπο μας. Άλλωστε, στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα περιορίζεται σε όσους υπάρχει ανάγκη να λάβουν γνώση αυτών.
Προς τούτο, εάν υποπέσει στην αντίληψη οποιουδήποτε επισκέπτη/χρήστη οποιαδήποτε παράνομη, κακόβουλη, μη ενδεδειγμένη ή αθέμιτη χρήση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, αναλαμβάνει την υποχρέωση όπως γνωστοποιήσει το γεγονός άμεσα στην επιχείρηση.

10. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η NEVRO μπορεί να τροποποιεί μονομερώς την παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων προκειμένου κάθε φορά να ανταποκρίνεται στις ισχύουσες πρακτικές προστασίας των προσωπικών δεδομένων και να αντικατοπτρίζει τις αλλαγές σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ή για λειτουργικούς σκοπούς. Όταν κάνουμε αλλαγές στην παρούσα δήλωση, θα ενημερώνουμε την “ημερομηνία ενημέρωσης” στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας. Παρακαλούμε να ανατρέχετε ανά τακτές χρονικές περιόδους στην παρούσα Πολιτική προκειμένου να ελέγχετε την Ημερομηνία Εφαρμογής της παρούσας Πολιτικής προκειμένου να πληροφορείστε αναφορικά με τον τρόπο που η NEVRO προστατεύει τα δεδομένα σας. Κάθε αναθεώρηση θα τίθεται σε εφαρμογή μόλις αναρτούμε την αναθεωρημένη Πολιτική. Εάν υπάρχουν ουσιώδεις αλλαγές στην παρούσα Πολιτική ή οι πρακτικές μας αναφορικά με τις πληροφορίες μεταβληθούν στο μέλλον, θα σας ειδοποιήσουμε δημοσιοποιώντας τις αλλαγές στον ιστότοπο μας.Αν κάνουμε ουσιαστικές αλλαγές στην παρούσα που διευρύνουν τα δικαιώματα μας να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα τα οποία έχουμε ήδη συγκεντρώσει από εσάς, θα σας ενημερώσουμε και θα σας παρέχουμε επιλογή για την μελλοντική χρήση αυτών των δεδομένων. Εάν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν με τρόπο που δεν έχουμε προηγουμένως καθορίσει και για διαφορετικό σκοπό, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προς ενημέρωση για το πώς μας επιτρέπει ο νόμος να το κάνουμε αυτό και, αν χρειαστεί, θα ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας.
Η αναθεωρημένη δήλωση απορρήτου θα τίθεται σε ισχύ από την ημερομηνία δημοσίευσης/ανάρτησης της στην ιστοσελίδα της επιχείρησης μας.

11. ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΤΡΙΤΩΝ

Ο ιστότοπός μας μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσεις για ιστότοπους τρίτων, διακριτές ενσωματωμένες ιστοσελίδες (microsite), πρόσθετα και εφαρμογές. Ενδέχεται να παρέχουμε συνδέσμους προς έναν αριθμό άλλων ιστότοπων που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας προσφέρουν χρήσιμες πληροφορίες και υπηρεσίες. Ωστόσο, αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να μην ακολουθούν τις ίδιες πολιτικές απορρήτου. Εάν επιλέξετε ή ενεργοποιήσετε αυτές τις συνδέσεις παραχωρείτε το δικαίωμα σε τρίτους να συλλέγουν ή να μοιράζονται δεδομένα για εσάς.Μόλις χρησιμοποιήσετε αυτούς τους συνδέσμους για να εγκαταλείψετε τον ιστότοπο μας, σας συνιστούμε να διαβάσετε τη σημείωση απορρήτου κάθε ιστότοπου που επισκέπτεστε . Δεν ελέγχουμε τους ιστότοπους τρίτων και οι εν λόγω ιστότοποι δεν διέπονται από αυτήν τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων, ενώ δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις δικές τους δηλώσεις απορρήτου. Σε περίπτωση συμπληρωματικών υπηρεσιών που παρέχονται σε εσάς από τρίτους μέσω της διαδικασίας κράτησης, πρέπει να γνωρίζετε ότι η NEVRO ενδεχομένως να είναι ο εκτελών την επεξεργασία εκ μέρους αυτών των τρίτων. Επομένως, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε αυτές τις συνδέσεις ή τα microsite ή όταν φεύγετε από τον ιστότοπό μας, προτείνουμε να διαβάζετε τη δήλωση απορρήτου αυτών των τρίτων.

11A. ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ 
Οι διακομιστές μας, οι οποίοι αποθηκεύουν και προστατεύουν τις πληροφορίες σας, βρίσκονται εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ). Κάθε φορά που μεταφέρουμε δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα εκτός του ΕΟΧ, εξασφαλίζουμε παρόμοιο βαθμό προστασίας για αυτά, διασφαλίζοντας ότι υλοποιείται ένα από τα παρακάτω μέτρα προστασίας:
Θα διαβιβάζουμε δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα μόνο σε χώρες για τις οποίες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κρίνει ότι παρέχουν επαρκές επίπεδο προστασίας για δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Επάρκεια της προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε χώρες εκτός ΕΕ.
Όπου χρησιμοποιούμε συγκεκριμένους παρόχους υπηρεσιών, διατηρούμε το δικαίωμα να χρησιμοποιούμε ειδικές συμβάσεις εγκεκριμένες από την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι οποίες παρέχουν στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα την ίδια προστασία που έχουν στην Ευρώπη. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Υποδείγματα συμβάσεων για τη διαβίβαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε τρίτες χώρες.
Όπου χρησιμοποιούμε παρόχους με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, διατηρούμε το δικαίωμα να διαβιβάζουμε δεδομένα σε αυτούς αν μετέχουν στην Ασπίδα Προστασίας η οποία απαιτεί από αυτούς να παρέχουν παρόμοια προστασία για δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που μοιράζονται μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Ασπίδα Προστασίας ΕΕ-ΗΠΑ.
Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση για τον συγκεκριμένο μηχανισμό που χρησιμοποιείται από εμάς κατά τη διαβίβαση δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

12.ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΊΝΕΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΡΙΤΩΝ

Προσφέρουμε λειτουργίες ή υπηρεσίες που απαιτούν να επεξεργαστούμε τα προσωπικά δεδομένα τρίτου μέρους που μας παρέχετε, όπως στην περίπτωση της ενεργοποίησης και αποστολής της Επιταγής Δώρου ή της διαχείρισης του αιτήματος για Επιταγή Δώρου. Αν μας παρέχετε προσωπικά δεδομένα τρίτων, εγγυάστε ότι τους έχετε ενημερώσει για τους σκοπούς και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να επεξεργαστούμε τα προσωπικά τους δεδομένα.

13.COOKIES, WEB BEACONS ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί τεχνολογίες “cookie” και “webbeacon”.  Χρησιμοποιούμε cookies και webbeacons για να μπορούμε να σας διακρίνουμε από άλλους επισκέπτες, να καταγράφουμε τη διεύθυνση IP σας και τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας και για να ταυτοποιούμε τον ιστότοπο από τον οποίο συνδεθήκατε στον δικό μας ιστότοπο.  Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας όπως ορίζονται από συμβάσεις με τους επιχειρηματικούς συνεργάτες μας, αλλά και για να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες, βελτιώνοντας τη σχεδίαση του ιστότοπου, αλλά και των προϊόντων, των υπηρεσιών και των προωθητικών ενεργειών μας.  Με κανέναν άλλον τρόπο δεν καταγράφουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε άλλους ιστότοπους.  Δεδομένα μη προσωπικού χαρακτήρα ή ανωνυμοποιημένες / ψευδονυμοποιημένες πληροφορίες που αποκτούνται μέσω cookies και webbeacons μπορεί να μοιράζονται ή να λαμβάνονται από παροχείς υπηρεσιών εκ μέρους μας.
Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο δεδομένων το οποίο τοποθετείται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας όταν επισκέπτεστε έναν ιστότοπο. Ένα “cookie περιόδου λειτουργίας” λήγει αμέσως μόλις ολοκληρώσετε τη περίοδο λειτουργίας σας (δηλαδή όταν κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας).  Ένα “μόνιμο cookie” αποθηκεύει πληροφορίες στον σκληρό δίσκο, έτσι ώστε όταν ολοκληρώσετε την περίοδο λειτουργίας και επιστρέψετε στον ίδιο ιστότοπο σε μεταγενέστερο χρόνο, οι πληροφορίες του cookie να είναι ακόμα διαθέσιμες. Ένα webbeacon είναι μικρό κομμάτι κώδικα που αναπαριστά μια σαφή γραφική εικόνα και χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με ένα cookie.
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, διατηρούμε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουμε τόσο ένα cookie περιόδου λειτουργίας όσο και ένα μόνιμο cookie.  Αυτό το cookie που τοποθετεί η NEVROμπορεί να περιέχει πληροφορίες (όπως ένα μοναδικό αναγνωριστικό χρήστη) που χρησιμοποιούνται για την καταγραφή της χρήσης του ιστότοπού μας από εσάς και σε ορισμένες περιπτώσεις την καταγραφή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.  Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας αποθηκεύεται μόνο σε αυτό το cookie. Το webbeacon μας δίνει τη δυνατότητα να καταγράφουμε συγκεκριμένους τύπους πληροφοριών για ενέργειες που πραγματοποιούνται κατά την επίσκεψη σε ιστότοπο, όπως τον αριθμό cookie ενός επισκέπτη, την ώρα, την ημερομηνία, τη διάρκεια και τον αριθμό των προβολών σελίδων, μια περιγραφή της σελίδας στην οποία τοποθετείται το webbeacon και τα στοιχεία προϊόντων ή υπηρεσιών που αγόρασε ο χρήστης.
Μπορεί επίσης να χρησιμοποιούμε Flash cookie (Τοπικά Αποθηκευμένα Αντικείμενα) ή άλλες παρόμοιες τεχνολογίες. Ένα Flash cookie είναι μικρό αρχείο δεδομένων που τοποθετείται σε υπολογιστή μέσω της τεχνολογίας Adobe Flash η οποία μπορεί να έχει ήδη εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας ή να μεταφορτωθεί από εσάς στον υπολογιστή σας. Χρησιμοποιούμε αυτές τις τεχνολογίες για την εξατομίκευση και τον εμπλουτισμό της εμπειρίας σας στον ιστότοπό μας, για τη διευκόλυνση των διαδικασιών, για την εξατομίκευση και αποθήκευση των ρυθμίσεών σας. Τα Flash cookies μπορούν να βοηθήσουν τους επισκέπτες του ιστότοπού μας να ορίσουν, για παράδειγμα, τις προτιμήσεις τους σχετικά με το μέγεθος μεταφόρτωσης ενός αρχείου βίντεο. Μας βοηθούν να βελτιώνουμε τους ιστότοπούς μας υπολογίζοντας ποια σημεία έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους πελάτες.  Δεν χρησιμοποιούμε Flash cookies για προωθητικές ενέργειες ή διαφημίσεις με βάση τη συμπεριφορά. Τα Flash cookies διαφέρουν από τα cookies του προγράμματος περιήγησης και τα εργαλεία διαχείρισης cookie που παρέχει το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν αφαιρούν τα Flash cookies.  Εάν απενεργοποιήσετε τα Flash cookies ή άλλες παρόμοιες τεχνολογίες, είναι πιθανό να μην έχετε πρόσβαση σε συγκεκριμένες δυνατότητες και υπηρεσίες που καθιστούν την εμπειρία σας στον ιστότοπο πιο αποδοτική και ευχάριστη.
Έχετε τη δυνατότητα να απενεργοποιήσετε τα cookies ανά πάσα στιγμή μέσα από τις επιλογές του προγράμματος περιήγησης, αλλά αν το κάνετε, δεν θα είμαστε σε θέση να καταγράφουμε τις αγορές σας ή να σας επιτρέπουμε την πραγματοποίηση αγοράς από τον ιστότοπό μας.  Επιπλέον, δεν θα είμαστε σε θέση να σας αναγνωρίσουμε ως καταχωρημένο χρήστη ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις πληροφορίες του λογαριασμού σας.

14.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΔΠΧ

Περαιτέρω, σας γνωρίζουμε ότι επιφυλάσσεστε του δικαιώματός σας να υποβάλετε παράπονα ανά πάσα στιγμή στην επιβλέπουσα αρχή της χώρας σας σχετικά με ζητήματα προστασίας δεδομένων. Στην Ελλάδα, αυτή η αρχή είναι η Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και για την αρμοδιότητα της Αρχής και τον τρόπο υποβολής καταγγελίας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της (www.dpa.gr). Θα εκτιμούσαμε ωστόσο αν μας δινόταν η ευκαιρία να διαχειριστούμε από κοινού τους προβληματισμούς σας πριν προσεγγίσετε την αρχή προστασίας δεδομένων και γι’ αυτό παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με μας αρχικά, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επαφής που αναφέρονται παραπάνω.

15. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ
Για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία της NEVRO είναι σημαντικό τα προσωπικά σας δεδομένα να είναι ακριβή και ενημερωμένα. Με τον παρόν σας ζητούμε να μας ενημερώνετε σε περίπτωση που τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα αλλάξουν κατά τη διάρκεια της σχέσης σας με εμάς. Διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε συγκεκριμένες πληροφορίες από εσάς προκειμένου να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας και να διασφαλίσουμε το δικαίωμά σας να προσπελάσετε δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα (ή να ασκήσετε οποιοδήποτε άλλο δικαίωμά σας). Πρόκειται για ένα μέτρο προστασίας που εξασφαλίζει ότι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα δεν αποκαλύπτονται σε κανένα πρόσωπο που δεν έχει δικαίωμα να τα λάβει. Διατηρούμε επίσης το δικαίωμα να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αίτημά σας, ώστε να μειώσουμε τον χρόνο απάντησης.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με την παρούσα δήλωση απορρήτου, συμπεριλαμβανομένου οποιουδήποτε αιτήματος άσκησης των νομίμων δικαιωμάτων σας, επικοινωνήστε μαζί μας στα ανωτέρω στοιχεία.

Scroll to Top
Receive the latest news

This website use cookies to give you the best service possible. By using this website, you agree to the use of cookies as described in our Privacy Policy .